Deak Ferencz Beszedei (6)

ISBN-10: 1235266265

ISBN-13: 9781235266263

Edition: 0

Authors: Ferencz De K, Ferencz Deak

List price: $25.69
30 day, 100% satisfaction guarantee

If an item you ordered from TextbookRush does not meet your expectations due to an error on our part, simply fill out a return request and then return it by mail within 30 days of ordering it for a full refund of item cost.

Learn more about our returns policy

Description:

Konyv lehet sok elutest, a hianyzo szoveget, kepeket, vagy indexet. Fogyaszto letolteni beszkennelt masolatot az eredeti konyv (nem elgepeles) a kiadotol. Illusztralva. 1903 Idezet: ... Deak Ferencz: Tisztelt haz (Halljuk Halljuk ) En sem kegyessegnek, sem a haz meltosagan alolinak nem tartom a miniszter ur ajanlatat. (Helyesles jobb fel l.) A haz nem kivanta, hogy az iromanyok a haz asztalara letetessenek; megnyugodott a miniszter ur el adasaban. A miniszter ur most azt mondja, hogy ezen iratok barmelyiket, a ki akarja, megtekintheti, azok szolgalatara allanak. Ez sem nem kegyelem, sem a haz meltosaganak megsertese. Nem egyszer tortenik itt is, mas parlamentekben is, hogy a miniszter azt mondja: a ki egy vagy mas targyban az iratokat meg akarja tekinteni, azokat ezen vagy ama helyen megtalal ja. A ki meg akarja tekinteni, tekintse meg. (Helyesles.) CODLFICATIONALIS UGYBEN. A kepvisel haz 1873. junius 21-en tartott uleseben targyalta a miniszterelnokseg 1874-dik evi koltsegvetesenek el iranyzatat. A torvenyek el keszitesere rendkivuli szuksegletkeppen kert 30,000 forintnyi tetelnel folszolalt Lazar Adam es ez osszeg torleset inditvanyozta. Az eddig kovetett rendszer fogyatekossaganal fogva azt kivanta, hogy a haz ragadja kezebe a coditicationalis munkalatok czeljabol szukseges testulet megalakitasat, allapitsa meg az elfogadando rendszert, valamint a szervezend testulet m kodé...
Out of stock
what's this?
Rush Rewards U
Members Receive:
coins
coins
You have reached 400 XP and carrot coins. That is the daily max!
Study Briefs

Limited time offer: Get the first one free! (?)

All the information you need in one place! Each Study Brief is a summary of one specific subject; facts, figures, and explanations to help you learn faster.

Customers also bought
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading

Book details

List price: $25.69
Copyright year: 0
Publisher: General Books
Publication date: 2/1/2012
Binding: Paperback
Pages: 170
Size: 3.54" wide x 74.41" long x 96.85" tall
Weight: 688.6
Language: English

Free shipping on orders over $35*

*A minimum purchase of $35 is required. Shipping is provided via FedEx SmartPost® and FedEx Express Saver®. Average delivery time is 1 – 5 business days, but is not guaranteed in that timeframe. Also allow 1 - 2 days for processing. Free shipping is eligible only in the continental United States and excludes Hawaii, Alaska and Puerto Rico. FedEx service marks used by permission."Marketplace" orders are not eligible for free or discounted shipping.

Learn more about the TextbookRush Marketplace.

×