SHOPPING CART $0.00
free shipping on orders over $35*
BUYBACK CART Buyback Cart Total Buyback Cart Total
free shipping on buybacks!
loading

  Atenci� a la Diversitat de l'Eso des d'una Perspectiva de G�nere

  ISBN-10: 365902743X
  ISBN-13: 9783659027437
  Author(s): Mirta Susana Lojo Su�rez
  Description: Aquest estudi, financat pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, preten indagar la presencia o absencia de creences i prejudicis de caracter sexista i/o androcentric en adolescents d'educacio secundaria obligatoria, es a dir,  More...
  Buy it from: $116.51

  Order within the next: to receive same day shipping!

  Loading
  Customers Also Bought

  Publisher: Editorial Academica Espanola
  Binding: Paperback
  Pages: 376
  Size: 6.00" wide x 9.00" long x 0.84" tall
  Weight: 1.210
  Language: English

  Aquest estudi, financat pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, preten indagar la presencia o absencia de creences i prejudicis de caracter sexista i/o androcentric en adolescents d'educacio secundaria obligatoria, es a dir, entre els 12 i els 16 anys. El treball de camp es va realitzar en diverses fases. A la primera, es van fer trenta entrevistes en profunditat per detectar indicis de representacions de genere a l'adolescencia i el vocabulari emprat per verbalitzar-les. Amb aquestes dades es va elaborar un instrument de mesura que va esser avaluat a traves de la tecnica de persones expertes. L'instrument, una escala de conformitat amb dues versions (una per a primer cicle i una per a segon), va ser administrat a set cents noranta alumnes de nou centres publics de la Comunitat Autonoma de Catalunya. Els resultats posen de manifest que, en no pocs casos, les opinions expressades son indicatives de creences sexistes i idees androcentriques. Aquesta informacio pot encoratjar el professorat a realitzar una intervencio intencionada i sistematica per minimitzar o superar les cultures tradicionals de genere i potenciar una veritable coeducacio."

  Buy it from $116.51

  Please choose a buying option

  Your Price:
  You save:
  Buy It Now
  what's this?
  Rush Rewards U
  Members Receive:
  coins
  coins
  You have reached 400 XP and carrot coins. That is the daily max!
  ×
  Free shipping on orders over $35*

  *A minimum purchase of $35 is required. Shipping is provided via FedEx SmartPost® and FedEx Express Saver®. Average delivery time is 1 – 5 business days, but is not guaranteed in that timeframe. Also allow 1 - 2 days for processing. Free shipping is eligible only in the continental United States and excludes Hawaii, Alaska and Puerto Rico. FedEx service marks used by permission."Marketplace" orders are not eligible for free or discounted shipping.

  Learn more about the TextbookRush Marketplace.

  ×